(0)
    UA
logo-desktoplogo-mobile
Твій кошик порожній
Але це ніколи не пізно виправити :)

Valentine's Day: ідеї образів до Дня закоханих

Незалежно від того, чи святкуєте ви День святого Валентина, чи ні, 14 лютого – чудовий привід для fashion-експериментів!

Незалежно від того, чи святкуєте ви День святого Валентина, чи ні, 14 лютого – чудовий привід для fashion-експериментів!

 

Full-look leather


Улюблений тренд Кім Кардаш'ян та світових селебріті – провокативний та надзвичайно характерний. Пропонуємо інтерпретацію з ботфортами, шкіряною сукнею та крихіткою Hermès Picotin.

Red accents


Ну як пройти повз червоний? Від глибокого винного до класичного rouge, що давно став синонімом справжнього кохання. Обирайте аксесуари чи радикальний тотал лук та насолоджуйтесь увагою – вона гарантована!

Pink mood


Беремо приклад з Марго Роббі та додаємо рожеві акценти в повсякденні образи.

Your love is gold

Якщо для золотистих деталей вам потрібен особливий привід, чому б Дню закоханих ним не стати? Зверніть увагу на взуття та аксесуари – ефект справляють приголомшливий!

Lace


Мереживо – найспокусливіший та одночасно найелегантніший тренд усіх років. Достатньо делікатної мереживної вставки й настрій образу миттєво змінюється. Пропонуємо звернути увагу на прозорий клатч зі стилізацією, розкішні мереживні сукні та взуття.

Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід шопінгу та проаналізувати наш трафік. Натискаючи кнопку "Прийняти", ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.