(0)
    UA
logo-desktop
logo-mobile
Твій кошик порожній
Але це ніколи не пізно виправити :)

New In

Ексклюзивні новинки вже на Restyleme!

Spring!

Добірка моделей

для ідеальних весняних образів!

Kids Collection

Добірка брендових речей для немовлят, 

дітей та підлітків!

SALE

Культові моделі зі знижкою до -40%

Насолоджуйтесь вигідним шопінгом разом з ресейл-платформою Restyleme

Сумки Hermès

Сумки-ікони Hermès. Від Kelly до Birkin!

Для нього

Чоловік з обкладинки. Бездоганний аутфіт для важливих ділових подій та знакових моментів життя.

Vintage

Тренд ХХІ століття: ексклюзивний вінтаж. Еталони майстерного аутфіту, дух культових подій.

Ексклюзивні речі

Культ особистості? Так, якщо на тобі – ікони із Restyleme! Відзначено червоними доріжками, глянцем, мільйоном зітхань та лайків.

Популярнi дизайнери

brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo
brand-logo

Усвідомлений шопінг з restyleme

Сервіс restyleme — напрям №1 для усвідомленого шопінгу та полювання на твори дизайнерського мистецтва. Ми знаємо справжню цінність предметів розкоші й фешн-об’єктів, їх інвестиційний та колекційний потенціал, і пропонуємо найкраще за справедливою ціною. Кураторський підхід, що робить можливим зустріч нового та вічного, і напрацьована експертиза у сфері аутентифікації люксових брендів, — це теж про restyleme. Ми створюємо альтернативну філософію споживання у сфері сучасної моди, простір загальних інтересів і взаємної довіри для тих, хто стежить за трендами, але обирає сам, розумом та серцем; з турботою про себе та довкілля. restyleme допомагає інвестувати у свій комфорт, свій стиль і споживчу карму.
Restyleme
(4.6)
Унікальні колекції Ексклюзивні пропозиції Приємні акції
Проскануй QR code або завантаж з мобільного

Взуття — об'єкт бажання на restyleme

Люксове взуття на Restyleme – предмет заздрості Керрі Бредшоу. Імениті бренди й колекційні моделі на будь-який сезон та подію.
Викуповуємо речі за 10 хвилин

Предмети колекціонування

Автентичні предмети колекціонування з високою інвестиційною привабливістю.
Продавати з нами легко та вигідно!

Втомилися від речей з останньої колекції?
Ми допоможемо звільнити місце для нових!
Наші користувачі вже продали понад п’ятсот позицій!

Personal Collection: добірка речей з зіркових колекцій
Зіркові айтеми Restyleme з гардероба Санти Дімопулос, Ната...
Spring Is Coming: добірка моделей для ідеальних весняних образів
Весна вже близько, саме час складати неповторні аутфіти!
Valentine's Day: ідеї образів до Дня закоханих
Незалежно від того, чи святкуєте ви День святого Валентина...

Брендовий одяг в Україні – доступна мода за найкращими цінами

Важко не погодитися з думкою, що секрет успішних людей у ​​гардеробі. Елегантна пара шкіряних човників на жінці робить її в рази привабливішою та впевненішою у собі, а брендовий костюм на чоловікові штовхає його на подвиги. Дозвольте собі підкорити цей світ разом із ReStyleMe.

 

Комісійний магазин елітного одягу зібрав у своєму каталозі найкращі колекції провідних брендів. Більше не потрібно витрачати час на пошук унікальної сукні Prada чи костюму Chanel. Достатньо відвідати магазин, де запропоновано найкращі вбрання зі світовими іменами. Тепер дозволити собі люксові аксесуари, білизна та одяг від кутюр може кожна модниця.

Найкращі бренди для успішних людей

 

Ми створили інтернет-магазин спеціально для тих, хто хоче підкреслити свій статус елітним вбранням. Ти можеш обрати найкращі речі та створити з них неповторний образ. Головна особливість магазину – продаж унікального одягу, якого немає на інших торгових майданчиках. Ми пропонуємо найкращі витвори мистецтва, знаємо справжню ціну предметам розкоші, тому пропонуємо найсправедливішу вартість.

 

Брендова комісійка надає широкий асортимент товарів таких брендів:

  • Dolce&Gabbana та Prada;
  • Hermes та Ralph Lauren;
  • Bottega Veneta та Dior;
  • Valentino та багато інших.

 

Для зручності пошуку потрібного дизайнера завжди можна скористатися зручним фільтром. Наш каталог регулярно оновлюється, дотримуючись нових трендів. Не пропусти новинку – можливо, саме нова колекція стане твоєю візитною карткою.

Величезний асортимент люксових речей – все найкраще для покупців

Якщо тобі подобається залишатися в тренді, хочешь одягатися стильно та любишь усвідомлений шопінг, то ReStyleMe – те, що потрібно. Жоден магазин України не може похвалитися тим асортиментом, який зібрано на сторінках каталогу. Ми завжди працюємо на результат, тому інтернет-магазин брендового одягу може порадувати якісним взуттям, унікальними сукнями, спідницями та кофтами, казковими прикрасами та неповторними аксесуарами.

Куплені речі люксової якості не один рік радуватимуть своїх власників, при цьому залишаться в моді, адже лейбли як вино – з кожним роком лише дорожчі та вишуканіші. Ексклюзивні моделі в одиничних екземплярах допоможуть виділитися серед колег та друзів, підкреслять твій смак та стиль.

Якість понад усе

Гарантія оригінальності – те, за що ми відповідаємо. У нас немає підробок на відомі бренди, тільки люксовий одяг. Ми поважаємо наших покупців, тож кожна подана річ є оригіналом. Ми знаємо, як часом буває складно купити брендовий одяг в Україні, із запропонованого асортименту підробок знайти справжній лейбл. З нами це легко зробити.

Крім того, ретельно підходимо до вибору наших партнерів – тих, хто хоче продати речі з будь-якої колекції на нашому сайті. Якщо у тебе є оригінальні вбрання, аксесуари чи прикраси, які ти не носишь, ми з радістю знайдемо їм нового власника.

Чому саме ReStyleMe?

Наш магазин є №1 в Україні з продажу люксового одягу. Репутація підтверджується сотнями задоволених клієнтів, котрі вже знайшли свою брендову річ. Співпрацюючи з нами, ти отримаєшь:

  • відправлення замовлення до будь-якої точки країни;
  • справедливі ціни за найкращі колекції;
  • самовивіз із шоуруму (або складу);
  • оплату зручним способом – готівковий чи безготівковий розрахунок.

Комісійний магазин брендових речей працює для тих, хто завжди хоче виглядати чарівно, стильно та дорого. Не пропусти можливість придбати люксовий одяг та аксесуари за найприємнішими цінами.

Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід шопінгу та проаналізувати наш трафік. Натискаючи кнопку "Прийняти", ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.