(0)
    UA
logo-desktoplogo-mobile
Твій кошик порожній
Але це ніколи не пізно виправити :)

Spring Is Coming: добірка моделей для ідеальних весняних образів

Весна вже близько, саме час складати неповторні аутфіти!

Шкіряні куртки

Класичні Saint Laurent та Gucci, куртка Adamo з екзотичної шкіри або ефектна косуха Balenciaga? Обирайте під настрій!

Тренчі

Тренчі давно стали незмінним фаворитом весняного сезону. Пропонуємо звернути увагу на вкорочений 3.1 Phillip Lim , вінтажний Christian Dior, елегантний Brunello Cucinelli  або обрати ефектну комбінацію з гладенької шкіри та вовни, яку пропонують нам Burberry

Пальта

Розкішне біле пальто The Coat, двостороннє Max Mara, класика Brunello Cucinelli та ефектна стилізація під бомбер від  Sacai – на restyleme.com легко знайти варіанти під будь-який смак.

Туфлі

Туфлі-човники додають будь-якому образу елегантності. Наші фаворити – Christian Louboutin з оксамитової замші, яскраві Balenciaga, нюд Manolo Blahnik та Stuart Weitzman з лаконічним декором.

Кеди

Зі зручного взуття на кожен день, кеди швидко перетворилися на стильоутворюючий елемент образу. Особливо, якщо мова йде про Golden Goose та культові Christian Dior. Від них не відстають Chanel й Hermès з канвасу та шкіри.

Сумки

Наші фаворити: красуня Céline з фактурної шкіри, що стане чудовим рішенням як для офісу, так і для розслаблених повсякденних образів. Сумка Gucci Hobo з фірмового канвасу, культові Gucci Dionysus та Bottega Veneta.

Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід шопінгу та проаналізувати наш трафік. Натискаючи кнопку "Прийняти", ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.