(0)
    UA
logo-desktoplogo-mobile
Твій кошик порожній
Але це ніколи не пізно виправити :)

Альтернативна філософія стилю

Питання екології зараз - це не лише тренд, а і життєва необхідність, адже ресурси нашої планети дуже обмежені.

За найреалістичнішими прогнозами ООН, вже до 2030 року 40% людей на Землі можуть зіткнутися з серйозною нестачею питної води.

Масштаб проблеми немалий, але вихід з цієї ситуації є - екологічна мода.

 Альтернативна філософія стилю - це про стійку і екологічну моду. Це про усвідомлене відношення до одягу, при якому ви купуєте речі рідше, але якісніше, носите їх максимально довго, а потім або даєте їм друге життя, або здаєте в переробку: тобто, проявляєте турботу про екологію і не женетеся за швидкими трендами.

 Екологічна мода - сучасний напрям філософії, в якому цінність предмета одягу визначається мірою його впливу на довкілля. Життєвий шлях речі, починаючи з місця здобичі сировини і закінчуючи місцем утилізації, вибудовується з урахуванням мінімізації його негативного впливу і можливості повторного використання.

 Сьогодні вже не існує правил і обмежень - політ фантазії і сміливі експерименти тільки вітаються. Дивлячись на деякі речі, іноді неможливо не замислитися про те, що ще пару років тому, ми б і не поглянули на подібні експонати. Але, як відомо, мода циклічна, і сьогодні багато тенденцій, які вважалися безповоротно застарілими, знову на хвилі популярності.

 Саме це дає можливість впровадити позачасову філософію стилю, яка дозволить потурбуватися про довкілля, змінити споживчі звички, зменшивши використання ресурсів Землі. Для їх збереження у світі fashion відбувається технологічна революція: з'являються альтернативні, екологічні варіанти створення свого унікального стильного образу.

 Відмова від зайвого споживання - прогресивний підхід до одягу, у якого вже сотні тисяч послідовників і їх кількість постійно росте.

Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід шопінгу та проаналізувати наш трафік. Натискаючи кнопку "Прийняти", ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.