(0)
    UA
logo-desktoplogo-mobile
Твій кошик порожній
Але це ніколи не пізно виправити :)

Нова колекція на restyleme

Регулярне оновлення каталогу на нашій платформі resale дозволяє бути стильним незалежно від часу.

Ми доклали всіх зусиль для того, щоб якомога частіше радувати тебе оновленнями продуктів на платформі і ти міг легко вибирати, й комбінувати свою стильну, позачасову капсулу. Крім того, ми з радістю знайдемо тобі будь-яку особливу річ, навіть якщо доведеться об'їздити весь світ.

На платформі представлені як і світові імениті будинки: Dior, Fendi, Chanel, Bottega Veneta, Valentino, Off-White та Celine часів Фібі Файло, так і сучасні українські дизайнери: Baginskiy, Bevza, IENKI IENKI, Vita Kin, Frolov, Anna October, Poustovit, Tago, Jardin Exotique, Bibliotheque.national, TTSWTRS. В рамках роботи проекту restyleme планується постійне розширення бренд-листа та спеціальні проекти-колаборації.

Сюди приходять за унікальними та рідкісними речами, наприклад, вінтажним годинником та сумками, так і за маст-хевами з останніх колекцій, які були щойно розпродані.

Вінтажні речі унікальні, а їх історії – чарівні. Вони мешкають десятиліття, бувають у різних куточках світу, стають частиною сімейних легенд.

Для того, щоб ти міг отримати бажане, ми забезпечили найкращий досвід продажу та покупок у сегменті товарів класу люкс та подбали про кожну деталь.

Кураторський підхід, який уможливлює зустріч нового та вічного, та напрацьована експертиза у сфері аутентифікації люксових брендів – це теж про restyleme.

Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід шопінгу та проаналізувати наш трафік. Натискаючи кнопку "Прийняти", ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.